de haere

telefoniste/receptioniste THG feb 21

Werken bij een fitte en vitale organisatie die volop in beweging is?
Top Health Groep zoekt een telefoniste/receptioniste

(17-21 uur per week, standplaats De Haere Vroomshoop en Bergentheim)

Sinds vorig jaar vormen De Haere, Fyon en De Akker samen de Top Health Groep (THG): een innovatieve organisatie voor fysio- en ergotherapie en gezond bewegen met ca. 200 medewerkers en 34 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. De lokale praktijken werken onder hun eigen vertrouwde namen, maar achter de schermen neemt THG de vestigingsteams veel werk uit handen. Zo kunnen zij zich bezighouden met wat ze het liefst doen: mensen helpen om fit en vitaal te blijven.

Binnen de vestigingsteams is een centrale rol weggelegd voor de telefonistes/receptionistes: zij beantwoorden de telefoon, beheren de mail, plannen afspraken in bij therapeuten en ontvangen cliënten aan de balie. Daarnaast ondersteunen ze het lokale team bij de administratie en het organiseren van plaatselijke activiteiten. 

Voor ons secretariële team zoeken we een nieuwe collega met ervaring als telefoniste/receptioniste. Het gaat om een baan van 17-21 uur per week met als vaste standplaatsen de vestigingen van De Haere in Vroomshoop en Bergentheim. Zo nodig ben je ook inzetbaar bij andere vestigingen van THG.

Over jou

Ben jij gastvrij, mensgericht, pro-actief en nauwkeurig? Heb je goede computervaardigheden en liefst ook ervaring met Intramed? Ben je bovendien flexibel, collegiaal en help je graag mee met lokale en maatschappelijke activiteiten om mensen in beweging te krijgen voor een fit en vitaal leven? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hennie Luers (HRM & hoofd secretariaat), t. 0546 – 64 25 71. Solliciteren kan t/m 15 februari a.s. Mail je motivatie en cv naar werken@tophealthgroep.nl. De eerste gesprekken staan gepland voor donderdag 18 februari.

Sluitingsdatum: 15 februari 2021.