de haere

Kinderfysiotherapeut Fyon

Zie jij ook het liefst kinderen die rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan?

Fyon zoekt een kinderfysiotherapeut!

Ouders worden er soms tureluurs van, maar onze kinderfysiotherapeuten zien graag baby’s en kinderen die voortdurend in beweging zijn. Die zijn namelijk lekker hun motoriek aan het ontwikkelen. Maar soms gaat dat niet vanzelf en geven wij een deskundig duwtje in de goede richting.


Wie, wat en waar

Is dat ook jouw specialiteit? Dan hebben we misschien iets voor je: een veelzijdige baan bij een regionale praktijk waar positieve gezondheid een breed gedragen begrip is. Als kinderfysiotherapeut bij Fyon behandel je baby’s en kinderen tot 16 jaar bij onze vestigingen in Geesteren/Tubbergen en Enschede Het gaat om een tijdelijke baan vanwege zwangerschapsverlof. We zoeken iemand vanaf juli/augustus t/m januari voor 4 dagen per week. Verlenging vanaf februari voor twee dagen per week is mogelijk.

Fyon: een Top Health Groep praktijk

Goed om te weten: samen met De Haere in Salland en De Akker in Noord Veluwe heeft Fyon de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG), een innovatieve organisatie voor fysiotherapie, ergotherapie en gezond bewegen. Onze missie: mensen bewegen om fit en vitaal te leven voor een gezonde regio in de toekomst. Daarbij geldt kleinschalig waar het kan, groter waar het moet. Zo zijn alle medewerkers in dienst bij THG, maar werken we vanuit de vestigingen gewoon vanuit de vertrouwde praktijknamen. Als kinderfysiotherapeut bij Fyon maak je deel uit van een of meerdere vestigingsteams, maar heb je ook regelmatig contact met collega’s uit de THG vakgroep Kinderfysiotherapie.

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een baan bij een professionele organisatie met een heldere visie op gezondheid, een informele sfeer en fijne collega’s? Ben je geregistreerd fysiotherapeut met het specialisme Kinderfysiotherapie en ben je beschikbaar in de periode juli t/m januari? Dan zijn we benieuwd naar je CV, maar vooral ook naar je motivatie.

Stuur je sollicitatie aan Hennie Luers, HR adviseur via werken@tophealthgroep.nl.

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Anne Snoeijink, manager kinderfysiotherapie, tel. 053 – 700 0000 (maandag t/m donderdag).