Vacature Hoofd Financiën

Werken bij een fitte en vitale organisatie die volop in beweging is?

Top Health Groep zoekt een Hoofd Financiën.

Wie in Vroomshoop de fysio- en ergotherapiepraktijk van De Haere binnenloopt voelt zich meteen op z’n gemak. Mooie inrichting, fijne sfeer en geen standaard wachtkamer maar een gemoedelijke stamtafel waar vaak tijd is voor een praatje tussen cliënten, sporters en therapeuten. Informeel, kleinschalig en met aandacht voor elkaar.

Wat minder mensen weten is dat deze locatie ook de financieel/ administratieve thuisbasis is van de Top Health Groep: een organisatie van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie met in totaal 34 vestigingen en ca. 200 medewerkers. De Haere, Fyon en De Akker hebben per 1 januari van dit jaar de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG). En terwijl we aan de voorkant de vertrouwde namen en kleinschaligheid koesteren, werken we aan de achterkant aan het stroomlijnen van financiële, administratieve en organisatorische processen. Hiervoor zijn we op zoek naar een

Hoofd financiën Top Health Groep
Locatie Vroomshoop, minimaal 32 uur/week

Een sterke man/vrouw die stevig in de schoenen staat, deel gaat uitmaken van het MT, meedenkt over het organisatiebeleid, de verantwoordelijkheid heeft over de vastlegging van de financiële bedrijfsadministratie, de financiële positie en resultaten van THG bewaakt en nauw samenwerkt met de accountant.

Goed om te weten: denken en doen gaan bij THG moeiteloos samen. De organisatie is plat dus we zoeken iemand met kennis van zaken en overtuigingskracht, die zich vervolgens ook opgewekt aan de uitvoering zet.

Ben jij zo iemand? Heb je een financieel/bedrijfskundige HBO-opleiding, minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, kun je uit de voeten met boekhoudkundige programma’s (Twinfield/Visionplanner) en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Klik dan hier voor de volledige profielbeschrijving van deze vacature. Heb je daarna nog vragen, dan kun je bellen met Ramina Reefman, organisatie- en HR adviseur t. 06 – 10138203.

Solliciteren kan per mail. Stuur je motivatie en CV aan HR@tophealthgroep.nl t.a.v. Ramina Reefman.