Home » Werken bij » Vacature fysiotherapeut met specialisatie(plannen) in geriatrie Fyon

Vacature fysiotherapeut met specialisatie(plannen) in geriatrie Fyon

voor de Fyon vestiging in Enschede (Het Stadsveld), 32-36 uur per week.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als fysiotherapeut bij een professionele, innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Heb je affiniteit met geriatrie? Voor onze Fyon vestiging in Enschede (Het Stadsveld) zijn we op zoek naar een algemeen fysiotherapeut met specialisatie(plannen) in geriatrie. 

Wat, waar en hoe

Vanwege het vertrek van een van onze therapeuten zoeken we een nieuwe collega voor 32-36 uur per week. Een paar jaar ervaring is prettig, want je kunt meteen zelfstandig aan de bak: het gaat hier om overname van een bestaand cliëntenbestand. Je behandelt cliënten bij onze vestiging in Enschede, in de thuissituatie en verzorgt medische trainingen. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de steun van je collega’s: een jong en dynamisch vestigingsteam met veelal mastergeschoolde therapeuten. Daarnaast heb je ook regelmatig overleg met de vakspecialisten binnen de Top Health Groep*.

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie! 
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk 
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie, enige jaren ervaring en specialisatie(plannen) voor geriatrie fysiotherapie. 

Solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij Fyon? Neem dan contact op met Dirk van de Walle (vestigingsleider Enschede). Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Ramina Reefman, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl