Home » Werken bij » Vacature fysiotherapeut met affiniteit voor geriatrie

Vacature fysiotherapeut met affiniteit voor geriatrie

Voor onze vestigingen in Nijverdal, Hellendoorn & Haarle, 24-28 uur per week.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als fysiotherapeut bij een praktijk die midden in de samenleving staat? Wil je deel uitmaken van een organisatie met een positieve kijk op gezondheid en waar de beste paramedische zorg hand in hand gaat met oprechte interesse in de mensen met wie je werkt? Dan is dit misschien precies wat je zoekt: in de regio Nijverdal/Hellendoorn hebben wij een vacature voor een collega fysiotherapeut voor 24 tot 28 uur per week.

Wat, waar en hoe

We zoeken een nieuwe collega voor 3 à 4 dagen per week, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen en geriatrie. Juist voor deze groep mensen is een positieve benadering en denken in mogelijkheden een waardevolle eigenschap van een behandelaar. Je behandelt cliënten bij onze vestigingen in NijverdalHellendoorn en Haarle en in de thuissituatie. Daarnaast verzorg je ook medische trainingen in de oefenzalen. Hierbij kun je rekenen op de steun van je collega’s: een jong en dynamisch team met veel expertise en aanvullende specialisaties.

Wat neem jij mee?

  • een afgeronde opleiding fysiotherapie
  • je positieve energie
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • affiniteit met de doelgroep ouderen en interesse in geriatrie is een pré; aanvullende opleiding/specialisatie in deze richting is mogelijk

De Haere

De Haere is een innovatieve praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en gezond leven. Met ca. 80 collega’s zetten we ons vanuit 15 vestigingen in voor een gezonde regio in Salland en Twente. Vanuit onze professionele expertise op het gebied van fysio- en ergotherapie weten we dat preventie, leefstijl en welzijn een steeds grotere rol gaan spelen als het gaat om de publieke gezondheid. Daarom zien we ook ontwikkelingsmogelijkheden buiten de traditionele grenzen van het eigen vakgebied en zoeken we de samenwerking met partijen binnen en buiten de zorg.

Werken bij De Haere

Wat werken bij De Haere zo bijzonder maakt? Enkele reacties van collega’s:

‘De professionele omgeving met een informele, collegiale sfeer’ (Margreet, handtherapeut)

‘De aandacht voor positieve gezondheid en de initiatieven die hieruit voortkomen’ (Arike, ergotherapeut)

‘Het idee dat je nooit bent uitgeleerd. Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om te verder te specialiseren en te ontwikkelen.’ (Elisabeth, echografist)


CV en motivatie

Wil je meer weten over deze functie of werken bij De Haere? Neem dan contact op met vestigingsleider Mark Boshove (mark.boshove@de-haere.nl).

Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Janine Lamberink, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl.