de haere

Ergotherapeut

Help jij onze jongste cliënten leren denken in mogelijkheden?

De Haere zoekt een

(Kinder)ergotherapeut

Heb je de opleiding ergotherapie afgerond en werk je graag met kinderen of wil je hierin verder ontwikkelen?  Wil je een eigen cliëntenkring opbouwen, maar ook deel uitmaken van een professionele praktijk met een heldere toekomstvisie en collega’s om mee te sparren? Dan is het volgende misschien iets voor jou:  een baan van minimaal 24 uur als ergotherapeut bij De Haere.

Meer uren of een fulltime baan is naar verwachting vrij snel mogelijk vanwege de groeiende vraag naar ergotherapie in ons werkgebied.

Wie, wat en waar

We zijn op zoek naar een nieuwe collega om de grote vraag naar kinderergotherapie in de regio Hardenberg op te pakken en ook verder op te zetten in Hellendoorn en omgeving. Dit doe je samen met twee ervaren kinderergotherapeuten, Marianne en Viktoria, en multidisciplinair met onze kinderfysiotherapeuten.

De hulpvraag is divers: van begeleiding op school voor schoolvaardigheden en het leren van zelfstandigheid in dagelijkste activiteiten tot het adviseren en realiseren van hulpmiddelen in de thuissituatie. Daarnaast pak je ook hulpvragen op binnen de reguliere ergotherapie voor volwassenen. Affiniteit met kinderen vinden we belangrijker dan ervaring met deze doelgroep. Je werkt veel samen met je collega’s en zij helpen je om je kennis en ervaring verder uit te breiden.

Je gaat werken vanuit de vestigingen Hardenberg en Hellendoorn. Je behandelt je cliënten op deze locaties of op school en in de thuissituatie.

Werken bij De Haere

Werken bij De Haere betekent werken bij een professionele, gedreven organisatie met een informele sfeer, veel collegialiteit en een heldere visie: wij willen mensen bewegen om fit en vitaal te leven.

Positieve gezondheid speelt hierbij een belangrijke rol. Sinds 2020 hebben we de krachten gebundeld met twee gelijkgestemde praktijken in de regio (Fyon en De Akker), waarmee we samen de Top Health Groep (THG) vormen. Dit betekent dat je enerzijds deel uitmaakt van de multidisciplinaire vestigingsteam(s) van De Haere, maar ook contacten hebt met de vakgroep Ergotherapie van THG.

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als ergotherapeut bij een innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Heb je een afgeronde opleiding, affiniteit met de doelgroep kinderen en heb je goede ideeën over hoe je onze visie op gezondheid in de praktijk wilt brengen? Dan willen we graag eens kennismaken. Stuur je cv en motivatie aan Hennie Luers, HR-adviseur, via werken@tophealthgroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Arike Breukelman, tel: 06-83 65 47 51.