Home » Werken bij » Vacature bekkenfysiotherapeut Fyon Ootmarsum & Tubbergen

Vacature bekkenfysiotherapeut Fyon Ootmarsum & Tubbergen

voor de Fyon vestigingen in Ootmarsum en Tubbergen, 28-32 uur per week.

Steeds meer mensen weten met bekkenklachten de weg naar de bekkenfysiotherapeut vinden. En dat is fijn, want deze gespecialiseerde collega’s kunnen vaak veel voor hen betekenen. Daarom zoeken we versterking van ons team. 

Heb jij de master Bekkenfysiotherapie afgerond (of ga je dat binnenkort doen) en wil je dit specialisme in de praktijk brengen bij een organisatie met een heldere toekomstvisie en veel ruimte voor ontwikkeling? Dan is het volgende misschien iets voor jou.

Wat, waar en hoe

Een baan voor 3,5 dagen per week (2,5 evt. ook mogelijk) bij de Fyon vestigingen in Ootmarsum (2,5 dag) en Tubbergen (1 dag).  Het gaat hier om overname van een bestaand cliëntenbestand, dus je kunt meteen aan de slag en je uren als je dat wilt verder uitbreiden. Je maakt deel uit van het vestigingsteam Ootmarsum; een jong en dynamisch team met verschillende disciplines, veelal master-geschoold. Daarnaast heb je regelmatig contact met het specialistenteam Bekkenfysiotherapie van de Top Health Groep*. Onze bekkenfysiotherapeuten hebben de beschikking over echo-apparatuur en MAPLe en geven naast de individuele behandelingen ook groepslessen (ZwangerFit). 

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie! 
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk 
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie, aangevuld met de masteropleiding Bekkenfysiotherapie

Solliciteren

Denk je dat er een klik is tussen jou en ons? Dan zijn we benieuwd naar je cv, maar nog meer naar je motivatie om deel uit te maken van Fyon en THG. Reageren kan via werken@tophealthgroep.nl, t.a.v. Ramina Reefman, HR-adviseur. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je bellen met vestigingsleider Rik Lammerink, t. 0541 – 29 36 36 of mailen: r.lammerink@fyon.nl.

* Fyon: een Top Health Groep-praktijk

Per 1 januari 2020 hebben Fyon, De Haere en De Akker de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG). Een organisatie van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie met ruim 30 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. Wat ons bindt? Een positieve benadering van gezondheid en de overtuiging dat beweging de bron is van een fit en vitaal leven.