Home » Werken bij » Vacature algemeen fysiotherapeut De Haere

Vacature algemeen fysiotherapeut De Haere

Voor de vestiging van De Haere in Weerselo, 20–28 uur per week.

Op zoek naar een afwisselende baan als fysiotherapeut bij een professionele, innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Wil je deel uitmaken van een organisatie met een positieve kijk op gezondheid en waar de beste paramedische zorg hand in hand gaat met oprechte interesse in de mensen met wie je werkt? Maak kennis met De Haere!

Wat, waar en hoe

We zoeken voor onze vestiging in Weerselo een collega fysiotherapeut voor 2,5 à 3,5 dagen per week. Als algemeen fysiotherapeut behandel je cliënten in de praktijk en in de thuissituatie. Daarnaast geef je medische (groeps)trainingen in de oefenzaal. Je maakt deel uit van een enthousiast vestigingsteam, dat bestaat uit collega’s met verschillende specialisaties en expertise.

De Haere

De haere is een innovatieve praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en gezond leven. Met ca. 80 collega’s zetten we ons vanuit 15 vestigingen in voor een gezonde regio in Salland en Twente. Als fysio- en ergotherapeuten weten we dat preventie, leefstijl en welzijn steeds belangrijker worden in de gezondheidszorg. Daarom zien we ook ontwikkelingsmogelijkheden buiten de traditionele grenzen van het eigen vakgebied en zoeken we de samenwerking met partijen binnen en buiten de zorg.

Werken bij De Haere

Wat maakt werken bij de haere zo bijzonder? Enkele reacties van collega’s:

‘De professionele omgeving met een informele, collegiale sfeer’ (Margreet, handtherapeut)

‘De aandacht voor positieve gezondheid en de initiatieven die hieruit voortvloeien (Arike, ergotherapeut)

‘Het idee dat je nooit bent uitgeleerd. Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om te verder te specialiseren en te ontwikkelen.’ (Elisabeth, echografist)

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie!
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie

Meer weten?

Kijk voor de collega’s, de behandelingen, specialisaties en beweegactiviteiten op de vestigingsinformatie van WeerseloMeer informatie over werken bij de haere en onze cultuur vind je hier. En voor vragen over deze specifieke vacature kun je contact opnemen met vestigingsleider Karin Nieuwenhuizen (Karin.Nieuwenhuizen-Teunis@de-haere.nl).

CV en motivatie

Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Janine Lamberink, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl.