Werken bij

Top Health Groep is voortgekomen uit het samengaan van drie regionale praktijken voor fysio- en ergotherapie: De Akker, De Haere en Fyon met in totaal 34 vestigingen in Overijssel en de Veluwe.

Waarom werken bij Top Health Groep zo leuk is? Omdat we de voordelen van een grote praktijk weten te combineren met de kleinschaligheid van onze vestigingen. Dat betekent dat we veel kennis en expertise in huis hebben, maar tegelijkertijd de betrokkenheid en persoonlijke band met onze cliënten koesteren.

Jazeker: we zijn ambitieus.
Lopen graag voorop als het gaat om innovatie en vernieuwing in ons vakgebied. Gespecialiseerde kenniskringen of netwerken? Wij zijn altijd van de partij. Maar met hetzelfde enthousiasme organiseren we een dorpswandeling of doen we mee met een buurtfeest in onze vestigingsplaatsen. Werken bij Top Health Groep is dus geen standaard ‘nine-to-five’ job. Sommige vestigingen zijn ook in de avonden en op zaterdag geopend. Omdat wij er zijn voor de cliënten en niet andersom. Daar staat tegenover dat we veel flexibiliteit in werktijden bieden en een goede balans tussen werk en privé belangrijk vinden.

Vacatures

Klik op een afbeelding voor meer info…

Op deze pagina plaatsen we actuele vacatures voor de THG-vestigingen van De Haere, Fyon en De Akker. Ben je enthousiast over onze missie, overtuigd van het belang van positieve gezondheid?

Stuur dan je cv aan Hennie Lüers, afd HRM van de Top Health Groep, en laat haar alvast weten wat jou beweegt en waarom we je naam moeten onthouden.

werken@tophealthgroep.nl