Home » Werken bij

Werken bij

Per 1 januari 2020 hebben Fyon, De Haere en De Akker de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG). Een organisatie van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie met ruim 30 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. Wat ons bindt? Een positieve benadering van gezondheid en de overtuiging dat beweging de bron is van een fit en vitaal leven. 

Waarom werken bij Top Health Groep zo leuk is? Omdat we de voordelen van een grote praktijk weten te combineren met de kleinschaligheid van onze vestigingen. Dat betekent dat we veel kennis en expertise in huis hebben, maar tegelijkertijd de betrokkenheid en persoonlijke band met onze cliënten koesteren.

Jazeker: we zijn ambitieus. We lopen graag voorop als het gaat om innovatie en vernieuwing in ons vakgebied. Gespecialiseerde kenniskringen of netwerken? Wij zijn altijd van de partij. Maar met hetzelfde enthousiasme organiseren we een dorpswandeling of doen we mee met een buurtfeest in onze vestigingsplaatsen. Werken bij Top Health Groep is dus geen standaard ‘nine-to-five’ job. Sommige vestigingen zijn ook in de avonden en op zaterdag geopend. Omdat wij er zijn voor de cliënten en niet andersom. Daar staat tegenover dat we veel flexibiliteit in werktijden bieden en een goede balans tussen werk en privé belangrijk vinden.

Kun jij je hier wel in vinden? Hieronder een overzicht van onze actuele vacatures.

Vacatures fysiotherapie en ergotherapie:

Klik op de functietitel voor meer informatie.

FunctieOrganisatieLocatieOmvang dienstverband
Algemeen fysiotherapeutDe HaereWeerselo20-28 uur
BekkenfysiotherapeutDe AkkerElburg/Wezep/Epe24-28 uur
ErgotherapeutDe AkkerElburg/Wezep/Epe20-24 uur (3 dagen)
Fysiotherapeut met affiniteit met geriatrieDe HaereNijverdal/Hellendoorn/Haarle24-28 uur
Manueel therapeut (i.o)De Akker, De Haere, FyonDiverse locatiesIn overleg

Vacatures ondersteunend personeel

Momenteel geen vacatures.

Vacatures sportbegeleiders

Klik op de functietitel voor meer informatie.

FunctieOrganisatieLocatieOmvang dienstverband
SportinstructeursDe Akker, De Haere, FyonIn overlegIn overleg

Overige vacatures

Momenteel geen vacatures.

Zit er nu niets voor jou bij?

Ben je enthousiast over onze missie, overtuigd van het belang van positieve gezondheid, maar staat er nu niet wat voor je bij? Stuur dan toch je cv naar werken@tophealthgroep.nl en laat ons alvast weten wat jou beweegt en waarom we je naam moeten onthouden!