Home » Over ons

Over ons

Top Health Groep is voortgekomen uit het samengaan van drie regionale praktijken voor fysio- en ergotherapie: De Akker, De Haere en Fyon met in totaal ruim 30 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe.

Ons doel: samen kwalitatief de beste zorg bieden om gezondheidsklachten bij mensen te verhelpen en te voorkomen.  Dit doen we onder andere door onze therapeuten, zorgverleners en andere medewerkers volop ruimte te bieden voor ontwikkeling en specialisatie. Want samen weten we meer. Zo kunnen cliënten en patiënten bij onze vestigingen terecht voor fysiotherapie en ergotherapie met vergaande specialisaties in de breedte en de diepte. Maar ook voor groepslessen, cursussen en leefstijlprogramma’s om gezondheidsklachten te voorkomen.

Visie
Mensen bewegen om langer fit en vitaal te leven.

Missie
Daarom bieden we de allerbeste behandelingen op het gebied van fysio- en ergotherapie. Met vergaande specialisaties en een breed aanbod van groepslessen en trainingen, gericht op preventie en herstel.
Maar we kijken ook naar de mens áchter de zorg of ziekte. We geloven in positieve gezondheid. Want een vitaal leven heeft ook te maken met gelukkig zijn, met acceptatie, zelfvertrouwen en toekomstperspectief.
Daarom staan we midden in de samenleving en brengen we mensen en initiatieven in beweging.

Kernwaarden

Locaties