Blijf in beweging met de Top Health Groep-Challenge

Samen sterker voor de beste zorg. Om die reden hebben Fyon, De Haere en De Akker per 1 januari de krachten gebundeld in de Top Health Groep. Een organisatie van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie in Overijssel en de Veluwe met meer dan 30 vestigingen. Nog geen drie maanden later staan we samen sterk voor een enorme uitdaging. Samen sterk voor al die duizenden cliënten die we op dit moment vanwege het coronavirus niet in onze praktijken kunnen helpen, maar wel via beeldbellen of de telefoon. En samen sterk voor iedereen die bij onze vestigingen sport- en beweeglessen volgt om fit en vitaal te blijven. Tegen al deze mensen zeggen we: kom in beweging. Daag jezelf uit en doe mee aan de Top Health Groep-challenge. Iedere week krijg je van onze fysiotherapeuten Maréll, Willem en Justin een nieuwe oefening om het beste uit jezelf te halen. Want beweging is de bron van een fit en vitaal leven!

Klik hier voor meer informatie over de Challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *